Kartell Ming Diffuser Blauw

Beschrijving van de geur Neroli:

Floral, Citrus

Neroli and orange flowers drench the air with their sensual, luminous perfume on a sunny day in midsummer Sicily. The elegance of jasmine lends a special touch of femininity. Neroli is a creation of Mathieu Nardin, Robertet perfumery.

De Kartell Ming Diffuser is een vaas met een klassiek en elegant design. De diffuser verspreidt de geur gelijkmatig en is hierdoor een genot voor uw ogen en voor uw neus. De afmetingen: 25,2 cm doorsnede en een hoogte van 39 cm. De Kartell Ming Diffuser is inclusief 300 ml refill en diffuser sticks.

 

Het gaat hierbij om de geur Neroli. 

De parfum bestaat uit verschillende lagen. Zo bestaat een parfum uit topnoten, hartnoten en basisnoten. De topnoten vormen de eerste geur die je ruikt en deze verdampt binnen enkele minuten. De hartnoot geeft de topnoten diepte, een extra dimensie. De hartnoten hebben even tijd nodig om te ontwikkelen en blijf je zo’n twee tot drie uur ruiken.

Merk: Kartell
Model: Kartell Ming Diffuser Blue
Beschikbaarheid: Op voorraad
Tags:
Prijs: €189,00
Excl. BTW: €156,20

Mocht u vragen hebben over een van onze producten of diensten verzoeken wij u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

info@designdailys.nl
(+31) 40 2373 774
(+31) 6 29 16 40 22